Werken bij Martini Hotel Group
Werken bij Martini Hotel Group
Wil jij werken bij Martini Hotel Group? Bekijk de vacatures bij één van onze horecabedrijven of stuur een open sollicitatie.
Wil jij werken bij Martini Hotel Group? Bekijk dan onderstaande functies en stuur een sollicitatie naar werken@martinihotelgroup.nl.
"Bij ons hangen de sterren niet aan de muur, maar staan ze in de keuken, op het terras en achter de bar."
– Fred Dalebout
"Bij ons hangen de sterren niet aan de muur, maar staan ze in de keuken, op het terras en achter de bar." – Fred Dalebout
Locaties in Zuidlaren
Locaties in Groningen
"Ons succes is vooral te danken aan onze gepassioneerde medewerkers. Zij bepalen of iets goed gaat of niet."
– Fred Dalebout
"Ons succes is vooral te danken aan onze gepassioneerde medewerkers. Zij bepalen of iets goed gaat of niet." – Fred Dalebout
Het is een van de speerpunten van Martini Hotel Group om voor jou de juiste plek te vinden. Je werkt samen in een goed variërend team in de leeftijd van 16 tot 75 jaar, waarbij iedereen veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt. Een prachtige mix van jonge enthousiastelingen en ervaren krachten die van elkaar willen leren. Medewerkers nemen niet alleen elkaars kennis over, maar krijgen ook binnen de organisatie kansen om door te groeien. Dankzij de veelzijdigheid van de bedrijven zijn er voor jou volop mogelijkheden binnen Martini Hotel Group.
Het is een van de speerpunten van Martini Hotel Group om voor jou de juiste plek te vinden. Je werkt samen in een goed variërend team in de leeftijd van 16 tot 75 jaar, waarbij iedereen veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt. Een prachtige mix van jonge enthousiastelingen en ervaren krachten die van elkaar willen leren. Medewerkers nemen niet alleen elkaars kennis over, maar krijgen ook binnen de organisatie kansen om door te groeien. Dankzij de veelzijdigheid van de bedrijven zijn er voor jou volop mogelijkheden binnen Martini Hotel Group.
Medewerkers aan het woord
Medewerkers aan het woord
“Gasten een onvergetelijke avond geven, dat is het mooiste aan de horeca.” – John (oudste barman van Groningen!)
“Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en samen vormen we een goed team.” – Tineke (receptiemedewerker)
“Gasten blijven verrassen met nieuwe smaakcombinaties, vind ik het mooiste wat er is.” – Domenico (Chef-kok Brinkhotel)