Werken bij Martini Hotel Group als

Medewerker huishouding Martini Hotel

🕓 0-32 uur 🏠 Groningen

Ben jij een opruimwonder met een passie voor het creëren van een spik en span omgeving? Zo ja, dan hebben we een perfecte kans voor jou! Ons gezellige hotel is op zoek naar een nieuwe collega voor ons huishoudingsteam.

Wie zijn wij?
Het Martini Hotel is een karakteristiek 3* hotel in het centrum van Groningen. Ons hotel heeft 116 kamers, een uitstekend restaurant en een gezellige bar. Wanneer de gast ons hotel uitloopt, staat hij/zij in de binnenstad van Groningen op korte afstand van het Groninger Museum, de Martinitoren en de sfeervolle winkelstraten. Dé ideale plek om dus te genieten van onze favoriete stad Groningen.

Wat houdt de functie in?
Als medewerker huishouding ben jij de held achter de schermen die ervoor zorgt dat onze kamers er tip-top uitzien voor onze gasten. Je zult verantwoordelijk zijn voor het schoonmaken en organiseren van de kamers, het verschonen van bedden, het aanvullen van voorraden en nog veel meer. Kortom, je speelt een essentiële rol in het bieden van een onvergetelijke ervaring aan onze gasten.

Wat zoeken we in jou?

  • Een positieve en proactieve houding;
  • Oog voor detail en een passie voor schoonmaken;
  • Teamspeler die ook zelfstandig kan werken;
  • Flexibiliteit in werktijden, inclusief weekenden en feestdagen;
  • Ervaring in de schoonmaakbranche is een pluspunt, maar niet vereist.

Wat bieden wij?

  • Een leuke en dynamische werkomgeving binnen een gastvrij team;
  • Kans om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien binnen de organisatie;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en personeelskortingen binnen het hotel.

Als je klaar bent om deel uit te maken van ons team en een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren door hun verblijf onvergetelijk schoon te maken, solliciteer dan vandaag nog!

Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar werken@martinihotelgroup.nl o.v.v. Medewerker huishouding Martini Hotel. We kijken ernaar uit om van je te horen!

 

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email
Print

Werken bij Martini Hotel Group

Solliciteer direct