Werken bij Martini Hotel Group als
Sous Chef | Eethuis voor Allen
🕓 38 uur 🏠Zuidlaren
Wij zijn
Martini Hotel Group doet er alles aan om zoveel mogelijk gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen. In onze karakteristieke bedrijven laten we iedereen gastvrijheid beleven. Voor ons Eethuis voor Allen zijn we op zoek naar ambitieuze en enthousiaste sous chef voor ons keukenteam. Ben jij gastvrij, representatief en commercieel ingesteld? Dan zit je op je plek bij de Martini Hotel Group.
De baan
Bij binnenkomst loop je de gezelligheid al tegemoet. Je ogen beginnen meteen te sprankelen bij de aanblik van de verse producten. Je pakt snel een kopje koffie en kan niet wachten om aan de slag te gaan. Als sous chef bij ons ben je verantwoordelijk voor zowel voorbereidende werkzaamheden als het bereiden van de koude en warme kant. Je geniet ervan dat het onze gasten op culinair gebied aan niet ontbreekt. Je werkt nauw samen met onze chef kok en je  inbreng in de keuken en in de ontwikkeling van de menukaart wordt erg op prijs gesteld. Je zal aan de slag gaan met het programma Horeko waarin je de calculaties doet. Kortom zal je werken in een professionele omgeving met een ervaren en gezellig team.
Wat maakt jou de perfecte collega?
• Je bent in bezit van minimaal een diploma zelfstandig werkend kok niveau 3
• Je hebt minimaal 5 jaar ervaring
• Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel
• Je bent kritisch, accuraat en hebt kennis van en ervaring met HACCP
• Je werkt graag in teamverband
• Je hebt zin om in een leuk team aan het werk te gaan!
Wat bieden wij?
• Een keuken waarin uitsluitend vers wordt gekookt, waar ambacht en vakmanschap voorop staat en je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen
• Doorgroeimogelijkheden binnen een grote organisatie
• Salaris conform cao (gerelateerd aan je werkervaring plus achtergrond)
• Soort dienstverband: fulltime
• 15% personeelskorting bij al onze restaurants, bars en hotels
Interesse?
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Dan ben jij de enthousiaste zelfstandig werkend kok die we zoeken! Stuur een korte brief met je motivatie en je cv t.a.v. Ronald Rusthoven naar werken@martinihotelgroup.nl o.v.v. Sous Chef EVA
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.