Werken bij Martini Hotel Group als

Zelfstandig meewerkend kok |
Eethuis voor Allen
🕓 0-38 uur | 🏠 Zuidlaren

Heb jij een passie voor culinaire creativiteit en een liefde voor de keuken? Ben je op zoek naar een uitdagende positie waarin je je eigen kookkunsten kunt laten schitteren? Dan ben jij de Zelfstandig Werkend Kok die wij zoeken!

Dit zijn wij
De Martini Hotel Group is een vooruitstrevende onderneming van toonaangevende bedrijven in de gastvrijheidssector.

 

Ons gastvrije 3* Brinkhotel in Zuidlaren is een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie of een rustige thuishaven na een drukke dag. Perfect gelegen tussen de culturele steden Groningen en Assen bieden wij onze gasten een comfortabele kamer, een gezellige bar en een goed restaurant. Ons hotel ligt in een fraai brinkdorp, omgeven door een prachtige natuur.

 

Ons keukenteam kookt met verse ingrediënten van de seizoenen en we bereiden zoveel mogelijk zelf. Een saus, soep of stoofgerecht wordt gemaakt volgens authentiek recepturen. De maaltijden zijn klassiekers van de Hollandse en Franse keuken waarbij streekgerechten en af en toe een Internationale invloed ook terug te vinden is. Wij vinden het fijn als je een voorliefde hebt voor lekker eten en drinken en dit enthousiasme overbrengt op onze medewerkers. De bediening werkt nauw samen met het keukenteam en in goed overleg. Wij willen onze gasten namelijk voorzien van goede service waarbij er een ruim assortiment aan wijnen, bieren en andere lekkere dranken wordt geschonken.

 

Wat ga je doen?
Als zelfstandig werkend kok bij Brinkhotel Zuidlaren ben je de smaakmaker van ons team! Je krijgt de vrijheid om je creativiteit de vrije loop te laten en de lekkerste gerechten te bereiden. Van het voorbereiden van ingrediënten tot het bedenken van nieuwe menu-items, jouw passie voor koken staat centraal. Je zorgt voor een vlotte en efficiënte keukenoperatie en werkt nauw samen met het team om een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden aan onze gasten. Daarbij hoort o.a.:

  • Verzorgen van een goede mise-en-place;
  • Bereiden van zowel warme- als koude gerechten;
  • Overtreffen van de verwachtingen van de gasten;
  • De keuken weer gereed maken voor de volgende dag.

 

Wat verwachten we van jou?

  • Ruime ervaring als zelfstandig werkend kok in een vergelijkbare setting;
  • Creativiteit en oog voor detail in het bedenken en presenteren van gerechten;
  • In staat om onder druk te werken zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen;
  • Enthousiasme en motivatie;
  • Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden;
  • Kennis van HACCP-richtlijnen en hygiënenormen.

 

Wat bieden wij?

  • Een dynamische werkomgeving waarin jouw talent wordt gewaardeerd;
  • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit in de keuken;
  • Een enthousiast team dat samen streeft naar culinair succes;
  • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Gratis maaltijden op werkdagen;
  • De mogelijkheid om opleidingen te volgen
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime werkweek*
  • 15% personeelskorting in alle vestigingen die vallen onder de Martini Hotel Group

*Een fulltime dienstverband kent een 38-urige werkweek, wat gelijk staat aan een werkweek van 5 dagen.

 

Spreekt het jou aan om aan de slag te gaan in het Brinkhotel? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Deze kun je sturen naar werken@martinihotelgroup.nl o.v.v. Zelfstandig werkend kok Brinkhotel/ Restaurant EVA.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Martini Hotel Group

Solliciteer direct