Werken bij Martini Hotel Group als

Zelfstandig meewerkend kok | WEEVA
🕓 32-38 uur 🏠 Groningen

Zelfstandig werkend kok bij WEEVA (parttime/fulltime)
Er is een plekje vrij in ons keukenteam! Ben jij een ervaren zelfstandige kok met een passie voor culinaire creaties en word jij net als ons blij van verse producten in combinatie met een Frans/ Hollandse keuken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
De Martini Hotel Group is een vooruitstrevende onderneming van toonaangevende bedrijven in de gastvrijheidssector.

De WEEVA (één van de onderdelen van de Martini Hotel Group) oftewel: het Woon- En Eethuis Voor Allen, opgericht in 1871, is al jarenlang een begrip in Groningen en tot ver daar buiten. Onze gasten zijn zowel restaurantgasten van buiten, als hotelgasten van het Martini Hotel. Ons keukenteam kookt vers en de maaltijden die Frans of Hollands zijn, zijn klassiek, betaalbaar en voedzaam. Hierbij serveren we een groot assortiment aan wijnen, bieren en andere lekkere dranken. Wij vinden het fijn als je een voorliefde hebt voor lekker eten en drinken en dit enthousiasme overbrengt op onze gasten. Benieuwd naar wat voor gerechten je bij ons in de keuken gaat maken? Neem dan eens een kijkje in ons menu.

Wat vinden wij belangrijk in deze rol?
Als zelfstandig werkend kok ben je de drijvende kracht achter onze culinaire ervaring. Je hebt niet alleen een scherp oog voor kwaliteit en detail, maar je bent ook in staat om zelfstandig te opereren in onze keuken. Jouw vermogen om creatief te zijn met gerechten en tegelijkertijd de operationele kant soepel te managen, maakt jou de ideale kandidaat voor deze rol. Bovendien moedigen we initiatief en persoonlijke groei aan.

Wat ga je o.a. bij ons doen?

  • Verzorgen van een goede mise-en-place;
  • Bereiden van zowel warme- als koude gerechten;
  • Overtreffen van de verwachtingen van de gasten;
  • De keuken weer gereed maken voor de volgende dag.

Wat verwachten wij van jou?

  • Enthousiasme en motivatie;
  • Je kunt goed zelfstandig werken;|
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je hebt de drive om te leren;
  • Je hebt kennis en ervaring met HACCP;
  • Je kent de producten waar je mee merkt;
  • Je hebt liefde voor het vak;
  • Je bent 32-38 uur per week beschikbaar, zowel doordeweeks als in de weekenden en op feestdagen.

 

Werken bij Martini Hotel Group

Solliciteer direct