Werken bij Martini Hotel Group als

Receptiemedewerker
🕓 30-38 uur | 🏠 Groningen

Ben jij een enthousiaste medewerker voor achter onze receptie die energie krijgt van een organisatie die volop in beweging is en wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de Martini Hotel Group? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Martini Hotel is een karakteristiek 3* hotel in het centrum van Groningen. Ons hotel heeft 116 kamers, een uitstekend restaurant en een gezellige bar. Wanneer de gast ons hotel uitloopt, staat hij/zij in de binnenstad van Groningen op korte afstand van het Groninger Museum, de Martinitoren en de sfeervolle winkelstraten. Dé ideale plek om dus te genieten van onze favoriete stad Groningen.

Functie
Wij zoeken een gastvrije, zelfstandige en enthousiaste receptionist. Ons hotel is 24/7 geopend en voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die dag- en avonddiensten kan draaien, zowel doordeweeks als in de weekenden en op feestdagen. Als receptionist ben jij verantwoordelijk voor het hotel en de gasten.

Werkzaamheden

Als medewerker receptie ben je samen met je collega’s achter de receptie verantwoordelijk voor alle voorkomende receptiewerkzaamheden. Hierbij moet je denken aan het in- en uitchecken van de gasten plus het afrekenen van de kamers, reserveringen aannemen en het verstrekken van informatie aan onze gasten.

  • Werktijden

Omdat ons hotel 24/7 open is, zijn de diensten ook erg wisselend. Je werktijden zijn wisselend van 07:30 uur tot 15:30 uur of van 15:30 uur tot 23:00 uur. Jouw werkweek zal gemiddeld uit 5 werkdagen bestaan.

Jouw profiel
Wij vinden het belangrijk dat je een relevante MBO opleiding hebt afgerond en dat je daarnaast minimaal 3 jaar werkervaring hebt in een soortgelijke functie. Je beheert de Nederlandse taal en daarnaast spreek je een goed woordje Engels en Duits. Omdat het werken achter de receptie stressvol en druk kan zijn moet je daarom ook stressbestendig zijn en moet je een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Tevens is het belangrijk dat je zowel alleen als in teamverband kunt werken.

Wat hebben wij jou te bieden?
Uiteraard mag je ook iets van ons verwachten, want goed werkgeverschap vinden wij belangrijk. Wij bieden jou een leuke en afwisselende baan voor 28 – 38 uur per week in een dynamisch- en groeiende organisatie. Hierbij krijg je een salaris conform de Horeca CAO en ontvang je 15% personeelskorting in onze restaurants, hotels en hostel.

Behoefte aan meer informatie?
Stel je vraag via werken@martinihotelgroup.nl en wij voorzien je graag van een antwoord. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je gelijk solliciteren? Stuur dan jou CV + motivatiebrief op naar werken@martinihotelgroup.nl o.v.v. Medewerker Receptie.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Werken bij Martini Hotel Group

Solliciteer direct