Werken bij Martini Hotel Group als

Ontbijtmedewerker

Martini Hotel Group doet er alles aan om zoveel mogelijk gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen. In onze karakteristieke bedrijven laten we iedereen gastvrijheid beleven. Voor onze restaurants zijn we op zoek naar enthousiaste ontbijtmedewerker. Ben jij gastvrij en een ochtendmens? Dan zit je op je plek bij de Martini Hotel Group.

De baan
Er is geen betere manier om de dag te beginnen dan met een heerlijk ontbijt. Wanneer je opstaat ben je meteen in een goede bui en heb je zin om de dag te beginnen. Met deze energie ontvang je hotelgasten met een heerlijk klaargezet ontbijt. Om 06.00 uur begin je met het voorbereiden van de maaltijd buffetten. Wanneer de eerste gasten binnenkomen ontvang je ze met een lach en vervolgens maak je een praatje. Je zorgt dat onze gasten rustig van het ontbijt kunnen genieten en ruimt de tafels af. Wanneer de gasten weggaan zwaai je ze vrolijk uit, ruim je het ontbijt op waarna je zelf kan nagenieten van de prachtige ochtend die je gedraaid hebt.

Wat maakt jou de perfecte collega?
Je bent een echt ochtendmens
Je bent flexibel en hebt geen bezwaar om ook in het weekend en op feestdagen te werken
Je spreekt Nederlands en Engels, Duits is een pré
Je werkt graag in teamverband
Je hebt ontzettend veel zin om in een leuk team aan het werk te gaan!

Wat bieden wij?
Een leuke baan in een bloeiende horecaonderneming
Doorgroeimogelijkheden binnen een grote organisatie
Salaris conform cao (gerelateerd aan je werkervaring plus achtergrond)
Soort dienstverband: parttime/fulltime
15% personeelskorting in onze restaurants, hotels en hostel

Interesse?
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Dan ben jij de enthousiaste ontbijtmedewerker die we zoeken! Stuur een korte brief met je motivatie en je cv t.a.v. Rowin Liefers naar werken@martinihotelgroup.nl o.v.v. Medewerker ontbijt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Martini Hotel Group

Solliciteer direct