Werken bij Martini Hotel Group als

Medewerker bediening Eethuis voor Allen
🕓 24-38 uur | 🏠 Zuidlaren

Ben jij een enthousiaste medewerker voor in de bediening die energie krijgt van een organisatie die volop in beweging is? Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan EVA  (onderdeel van de Martini Hotel Group)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Medewerker Bediening bij EVA krijg jij de mogelijkheid extra ervaring op te doen in een dynamische omgeving in het prachtige toeristische Zuidlaren.

Bij de Martini Hotel Group draait het allemaal om lekker eten, gezellig drinken en fijn slapen, oftewel de complete customer experience! Met meer dan 100 medewerkers zijn wij met zijn allen dagelijks bezig om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Dit maken wij mogelijk via ouderwetse gastvrijheid op al onze unieke locaties verspreid over Groningen en Zuidlaren.

Wat zoeken wij

We zoeken een medewerker voor in de bediening die parttime of fulltime beschikbaar is, zowel doordeweeks als in de weekenden en in de avonduren.

 De functie

Als medewerker bediening ben jij het gezicht van EVA. Samen met je collega’s doen jullie er alles aan om de verwachtingen van gast te voldoen, of nog liever te overtreffen. Heeft de gast een vraag over welke wijn het beste bij een maaltijd past? Dan sta jij klaar om hierin te adviseren. Verder sta je voor de gasten klaar om de bestellingen op te nemen en uit te serveren. Dit alles met de gastvrijheid die de gasten van ons mogen verwachten.

 

Wat verwachten we van jou?

Bij EVA staat gastbeleving en vakmanschap centraal. Hierdoor vragen wij minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Onze gasten komen vanuit alle hoeken van de wereld, daarom vinden wij het belangrijk dat je zowel de Nederlandse- als Engelse taal goed beheerst. Duits spreken is een pré. Verder vinden wij het belangrijk dat je voldoet aan de volgende eisen:

  • Je bent flexibel en hebt geen bezwaar om ook in het weekend en op feestdagen te werken
  • Je hebt probleemoplossend vermogen
  • Je werkt graag in teamverband

Wat hebben we jou te bieden?
Uiteraard mag je ook iets van ons verwachten, want goed werkgeverschap vinden wij belangrijk. Wij bieden jou een leuke en afwisselende baan in een dynamische- en groeiende organisatie. Hierbij krijg je een salaris conform de Horeca CAO en ontvang je 15% personeelskorting in onze restaurants, hotels en hostel.

Behoefte aan meer informatie?

Stel je vraag via werken@martinihotelgroup.nl en we voorzien je graag van een antwoord. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je gelijk solliciteren? Stuur dan jou CV + motivatiebrief op naar werken@martinihotelgroup.nl o.v.v. Medewerker bediening.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Werken bij Martini Hotel Group

Solliciteer direct