Werken bij Martini Hotel Group als

Leerling kok |
Eethuis voor Allen
🕓 0-38 uur | 🏠 Zuidlaren

Heb jij een passie voor culinaire creativiteit en een liefde voor de keuken? Ben je op zoek naar een uitdagende positie waarin je je eigen kookkunsten kunt laten schitteren? Dan ben jij de leerling kok die wij per september 2024 zoeken!

Dit zijn wij:
De Martini Hotel Group is een vooruitstrevende onderneming van toonaangevende bedrijven in de gastvrijheidssector.

Ons gastvrije 3* Brinkhotel in Zuidlaren is een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie of een rustige thuishaven na een drukke dag. Perfect gelegen tussen de culturele steden Groningen en Assen bieden wij onze gasten een comfortabele kamer, een gezellige bar en een goed restaurant. Ons hotel ligt in een fraai brinkdorp, omgeven door een prachtige natuur.

Ons keukenteam kookt met verse ingrediënten van de seizoenen en we bereiden zoveel mogelijk zelf. Een saus, soep of stoofgerecht wordt gemaakt volgens authentiek recepturen. De maaltijden zijn klassiekers van de Hollandse en Franse keuken waarbij streekgerechten en af en toe een Internationale invloed ook terug te vinden is. Wij vinden het fijn als je een voorliefde hebt voor lekker eten en drinken en dit enthousiasme overbrengt op onze medewerkers. De bediening werkt nauw samen met het keukenteam en in goed overleg. Wij willen onze gasten namelijk voorzien van goede service waarbij er een ruim assortiment aan wijnen, bieren en andere lekkere dranken wordt geschonken.

Functieomschrijving:
Als Leerling kok (BBL) ga je aan de slag in onze dynamische keuken onder begeleiding van ervaren chefs. Je krijgt de kans om te leren en te werken in een professionele omgeving, waar je kennis maakt met verschillende aspecten van de keuken. Dit is de ideale kans om je culinaire vaardigheden te ontwikkelen en een waardevolle werkervaring op te doen in de horeca.

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Assisteren bij de voorbereiding van gerechten.
  • Leren en toepassen van kooktechnieken en -methoden.
  • Ondersteunen bij het op peil houden van de voorraad en het bestellen van ingrediënten.
  • Zorgen voor een schone en georganiseerde werkplek.
  • Samenwerken met het keukenteam om een hoge kwaliteit en presentatie van gerechten te waarborgen.
  • Naleven van de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

Wat wij bieden:

  • Een leer-werkplek in een professioneel en inspirerend team.
  • Begeleiding door ervaren chefs en de kans om veel te leren.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • 15% personeelskorting in alle vestigingen die vallen onder de Martini Hotel Group
  • Een marktconform salaris volgens de CAO Horeca.
  • Een prettige en dynamische werkomgeving.

Jouw profiel:

  • Je volgt een BBL-opleiding richting kok of hebt de intentie om deze te volgen.
  • Je hebt een passie voor koken en bent leergierig.
  • Je bent gemotiveerd, flexibel en kunt goed in teamverband werken.
  • Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken, inclusief weekenden en feestdagen.
  • Je hebt oog voor detail en streeft naar perfectie in je werk.

Interesse?
Ben jij de enthousiaste en gedreven leerling die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar werken@martinihotelgroup.nl ovv: Leerling kok Brinkhotel Zuidlaren. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Valérie via: werken@martinihotelgroup.nl

 

Werken bij Martini Hotel Group

Solliciteer direct