Werken bij Martini Hotel Group als

Medewerker bediening | Rabenhaupt
🕓0 - 24 uur | 🏠 Groningen

Ben jij een enthousiaste medewerker voor in de bediening die energie krijgt van een organisatie die volop in beweging is. Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan Rabenhaupt (onderdeel van de Martini Hotel Group)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Medewerker Bediening bij Rabenhaupt krijg jij de mogelijkheid extra ervaring op te doen in een dynamische, snel bewegende omgeving in hartje Groningen.

Rabenhaupt is (g)een lunchroom, pub, bistro, baf of eetcafé. We zijn eigenlijk gewoon wat jou uitkomt. Bij Rabenhaupt draait alles om ons product: gastvrijheid! Dit realiseren we door onze gastbenadering en onze serviceproducten toegankelijk te houden. Van de simpele eter tot de culinaire ontdekker, iedereen is welkom bij Rabenhaupt.

 

Wat zoeken wij?
We zijn op zoek naar potentiële toppers voor in de bediening die parttime beschikbaar zijn.

De functie
Onze medewerkers in de bediening zijn hét gezicht van Rabenhaupt. Samen met de collega’s doen jullie er alles aan om de gasten ultiem te laten genieten. Van het uitserveren van een cocktail tot het adviseren over speciaal bier. Jij draait je hand er niet voor om. Verder sta je voor de gasten klaar om de bestellingen op te nemen en uit te serveren. Dit alles met de klantvriendelijkheid die de gasten van ons mogen verwachten.

 

Wat verwachten we van jou?
We vragen van onze medewerkers dat ze flexibel zijn en geen bezwaar hebben om in het weekend of op feestdagen te werken. Je hebt een oplossend vermogen en kunt goed tegen stress. Onze gasten komen vanuit alle hoeken van de wereld, daarom vinden wij het belangrijk dat je zowel de Nederlandse- als Engelse taal goed beheerst. Duits spreken is een pré. Verder vinden we het belangrijk dat je voldoet aan de volgende eisen:

  • Je werkt graag in teamverband
  • Je hebt zin om in een gedreven en enthousiast team aan het werk te gaan

Wat hebben we jou te bieden?
Uiteraard mag je ook iets van ons verwachten, want goed werkgeverschap vinden wij belangrijk. Wij bieden jou een leuke en afwisselende baan in een dynamisch- en groeiende organisatie. In de eerste week staat coaching en training centraal. Op deze manier willen we je klaarstomen om zo snel mogelijk zelfstandig te laten werken. Hierbij krijg je een salaris conform de Horeca CAO en ontvang je 15% personeelskorting in onze restaurants, hotels en hostel.

Behoefte aan meer informatie?
Stel je vraag via pz@martinihotelgroup.nl en we voorzien je graag van een antwoord. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je gelijk solliciteren? Stuur dan jou CV + motivatiebrief op naar pz@martinihotelgroup.nl o.v.v. Medewerker Bediening

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Werken bij Martini Hotel Group

Solliciteer direct