Horeca sluit i.v.m. het Coronavirus

Net als elke andere horecazaak hebben wij zondag 15 maart de deuren van onze restaurants moeten sluiten voor een nog nader te bepalen periode. Wij hebben helaas besloten om naast onze restaurants vanaf zondag 22 maart ook onze hotels te sluiten, om verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. 

Veiligheid en gezondheid staat voorop
De veiligheid en gezondheid van u als gast en onze medewerkers heeft deze moeilijke beslissing tot stand doen komen. De gehele Martini Hotel Group zal voor onbekende tijd geen gasten ontvangen. We betreuren deze drastische maatregel enorm, maar we doen er alles aan om hier sterker uit te komen.

Help de horeca
Het is een moeilijke periode zolang onze deuren dicht moeten blijven. We stellen alle steun enorm op prijs, daarom doen wij mee aan #helpdehoreca. Dit betekent dat je via de website van Taveerne Rabenhaupt en Bar 1672 een cadeaubon kunt kopen, voor jezelf of voor iemand anders. Zodra we weer opengaan ben je meer dan welkom om je cadeaubon te verzilveren.

We kijken uit naar het moment dat we u als gast weer mogen verwelkomen. In de tussentijd kunt u ons bereiken via +31 (0)50 312 99 19 of info@martinihotel.nl. We wensen iedereen veel sterkte in deze onwerkelijke tijd.

Team Martini Hotel Group

Delen

Martini Hotel Group

Gedempte Zuiderdiep 8
9711 HG Groningen
Nederland

Volg ons

Reviews

Kees Sans
Lees verder
Prachtig! Na 40 jaar kwam ik weer bij WEEVA, wat een sfeer. Genieten! Super bediening die heel vriendelijk was. Het eten was heerlijk. Echt een aanrader als je in Groningen bent.
Anouk Woudstra-Hofman
Lees verder
Martini Hotel is een prima, sfeervol hotel. Attent personeel, goede old school hospitality. In en uitchecktijden relaxt, ontbijt prima verzorgd en sfeervol. Kamers eenvoudig, bedden erg goed. Aanrader!
Dominique - 7,6
Lees verder
Netjes verzorgd. Ontbijt voldoende, erg aardig personeel. Werd rekening gehouden met mijn situatie. (Werk / vroeg opstaan / kamergenoten) erg goed hostel! Bud Gett Hostel is erg centraal met erg leuke restaurants in de buurt. Personeel geeft goede tips over de leuke dingen die te doen zijn in de buurt. Zou hier zeker weer heen gaan.
Erwin en Helga V@erwinenhelgav
Lees verder
Bar 1672 is uniek in Groningen. Jazz, cocktails, gerechten die je kunt delen en uitstekende service. Perfecte ambiance en stijlvolle glazen en bestek. Lekker dineren aan de bar of aan tafel, of gewoon even een drankje doen, het kan allebei. Aanrader!
Ardon en Elisa Zijlstra
Lees verder
Heerlijk gegeten met mijn collega's bij Taveerne Rabenhaupt. Friendly bartenders · Lekker eten · Leuke sfeer
Jack Sweegers
Lees verder
Nescio Hotel Groningen is een rustig hotel met vriendelijk personeel. Goede ligging. De lobby is modern en netjes maar de kamers zijn verouderd en hebben een onderhoudsbeurt nodig, iets wat je al ziet aan de buitenkant van het hotel. Perfect hotel voor 1 nacht.
Anoniem via Hotels.nl
Lees verder
Voor herhaling vatbaar. Het Brinkhotel Zuidlaren heeft een sfeervolle ambiance, ligging midden in het dorp, ruime parkeergelegenheid, aardig en behulpzaam personeel, goed restaurant.
Peter Rolvink
Lees verder
Prima restaurant niet duur toch erg lekker gegeten groot restaurant maar doordat de indeling is zo als hij is toch gezellig en het personeel is super een echte aanrader