Werken bij Martini Hotel Group als

Floormanager | Rabenhaupt
🕓 38 uur 🏠 Groningen​

Ons bedrijf

Wij geloven dat gastvrijheid ons product is, eten en drinken onze service. Door de gastbenadering en onze serviceproducten toegankelijk te houden voor de simpele eter, maar kwalitatief genoeg voor de culinaire ontdekker spreekt Rabenhaupt straks een zeer brede doelgroep aan. Met ons ruime terras en centrale ligging is het doel van Rabenhaupt om ‘de’ ontmoetingsplek aan het Zuiderdiep te worden. De plek waar iedereen bij elkaar komt! Rabenhaupt is een jong horecabedrijf met veel potentie, een eetcafé en bar die de lat net een beetje hoger legt dan zijn collega’s. In de afgelopen periode hebben we ons bedrijf een kleine facelift gegeven en werken we straks met verschillende brouwerijen samen om onze gasten een unieke beleving te geven aan onze taptafels. Naast bieren is ook ruim assortiment aan hippe highballs en een sterke wijnkaart aanwezig. De keuken zal onder toeziend oog van Martijn Brugman (chef van Bar1672) worden gedraaid.

De baan

Na onder het genot van een kopje koffie kort bij gekletst te hebben met je collega’s ben je er klaar voor om aan de slag te gaan. Je hebt er ontzettend veel zin om samen met je team de verwachtingen en wensen van gasten waar te maken en het liefst te overtreffen. Je zorgt ervoor dat het ze aan niets ontbreekt: alles kan en mag. Je stuurt je collega’s aan maar neemt ook bestellingen op, serveert uit, adviseert en vermaakt de gasten terwijl je aanvoelt wat ze nodig hebben. Aan het eind van de avond vraag je of alles naar wens is geweest, zorg je ervoor dat iedereen met een glimlach en een goed gevoel het restaurant weer verlaat, waarna je zelf ook kan terugkijken op een leuke werkdag. Boven alles zorg jij samen met je collega’s er voor dat je een sterk en gezellig team hebt waar je op kan bouwen en alles mee kunt bereiken.

Wat maakt jou de perfecte collega?

Jij gelooft dat gastvrijheid de kern is van ieder horecabedrijf
Je hebt minimaal 3 jaar ervaring
• Je bent flexibel en hebt geen bezwaar om ook in het weekend en op feestdagen te werken
• Je hebt probleemoplossend vermogen
• Je spreekt Nederlands en Engels, Duits is een pré
• Je hebt zin om in een leuk team aan het werk te gaan!
Je toont veel eigen initiatief en durf verantwoordelijkheid te nemen

Wat bieden wij?

Een leuke baan in een bloeiende horecaonderneming
• Doorgroeimogelijkheden binnen een grote organisatie
• Werk in een goed variërend team, waarbij iedereen veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt
• Salaris conform cao (gerelateerd aan je werkervaring plus achtergrond)
• Soort dienstverband: fulltime (38uur)
• 15% personeelskorting in onze restaurants, hotels en hostel

Interesse?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Dan ben jij de enthousiaste bedieningsmedewerker die we zoeken! Stuur een korte brief met je motivatie en je cv t.a.v. Rowin Liefers naar werken@martinihotelgroup.nl o.v.v. Leidinggevende bediening.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Martini Hotel Group

Solliciteer direct