Werken bij Martini Hotel Group als

Floormanager | Rabenhaupt
🕓 32-38 uur 🏠 Groningen

Ben jij die Floormanager voor in de bediening die energie krijgt van een organisatie die volop in beweging is en waar je altijd wordt uitgedaagd? Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan Rabenhaupt (onderdeel van de Martini Hotel Group)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Rabenhaupt is (g)een lunchroom, pub, bistro, baf of eetcafé. We zijn eigenlijk gewoon wat jou uitkomt. Bij Rabenhaupt draait alles om ons product: gastvrijheid! Dit realiseren we door onze gastbenadering en onze serviceproducten toegankelijk te houden. Van de simpele eter tot de culinaire ontdekker, iedereen is welkom bij Rabenhaupt.


Wat zoeken wij?
Wij zoeken een gedreven Floormanager die houdt van aanpakken zodat de gast een onvergetelijke tijd heeft. Dit alles voor 32 – 38 uur per week.

De functie
Na onder het genot van een kopje koffie kort bij gekletst te hebben met je collega’s ben je er klaar voor om aan de slag te gaan. Je hebt er ontzettend veel zin om samen met je team de verwachtingen en wensen van gasten waar te maken en het liefst te overtreffen. Je zorgt ervoor dat het ze aan niets ontbreekt: alles kan en mag. Je stuurt je collega’s aan maar neemt ook bestellingen op, serveert uit, adviseert en vermaakt de gasten terwijl je aanvoelt wat ze nodig hebben. Aan het eind van de avond vraag je of alles naar wens is geweest, zorg je ervoor dat iedereen met een glimlach en een goed gevoel het restaurant weer verlaat, waarna je zelf ook kan terugkijken op een leuke werkdag. Boven alles zorg jij samen met je collega’s er voor dat je een sterk en gezellig team hebt waar je op kan bouwen en alles mee kunt bereiken.

Wat wij van jou vragen
De floormanager die wij zoeken beschikt over ruime kennis van wijn en bier en kan dit inzetten om onze gast van het perfecte drankje te voorzien. Omdat onze gasten internationaal zijn verwachten we dat je goed Nederlands en Engels spreekt, beheersing van de Duitse taal is een pré. Je toont veel eigen initiatief, hebt lef en je loopt niet weg voor je verantwoordelijkheden. Verder verwachten we het volgende van je:

  • Je bent flexibel en hebt geen bezwaar om ook in het weekend en op feestdagen te werken
  • Je hebt zin om in een leuk team aan het werk te gaan!
  • Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.

Wat hebben we jou te bieden?
Uiteraard mag je ook iets van ons verwachten, want goed werkgeverschap vinden wij belangrijk. Wij bieden jou een leuke en afwisselende baan in een dynamisch- en groeiende organisatie. In de eerste week staat coaching en training centraal. Op deze manier willen we je klaarstomen om zo snel mogelijk zelfstandig te laten werken. Hierbij krijg je een salaris conform de Horeca CAO en ontvang je 15% personeelskorting in onze restaurants, hotels en hostel.

Behoefte aan meer informatie?
Stel je vraag via pz@martinihotelgroup.nl en we voorzien je graag van een antwoord. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je gelijk solliciteren? Stuur dan jou CV + motivatiebrief op naar pz@martinihotelgroup.nl o.v.v. Floormanager

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Martini Hotel Group

Solliciteer direct